Odinsgaard er placeret på Holmstrup Mark, ca. 7 km fra Aarhus centrum – et lokalområde med blandede byggerier – andelsboliger, parcelhusbyggeri og almene boliger. Der er gode børneinstitutioner og flere skoler i nærområdet og flere indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed.Bussen 3A køre i hverdage 6 gange i timen og det tager ca. 15 minutter at komme til Aarhus centrum.Afdelingen ligger lige op til den grønne kile, som løber helt inde fra Aarhus og helt til True, et yderst attraktivt rekreativt område med skov og søer. Den grønne kile byder på løbe-, vandre- og cykelruter, samt lege- og bålpladser. Det er ikke usædvanligt at se rådyr i afdelingen.

Boligtyper
Odinsgaard består af 103 boliger, hvoraf 20 er ungdomsboliger. Byggeriet har 15 forskellige lejlighedstyper. Vi tilbyder 2 værelses (75,3 m2), 3 værelses (80,7 m2) og 4 værelses (100,4 m2) lejligheder. Der er 4 elevatorer og de fleste lejemål har elevatoradgang.

Ansøgning om bolig i Brabrand Boligforening
For at søge komme i betragtning til en bolig i Odinsgaard, skal du være opnoteret på ventelisten i aarhusbolig.
Du bliver skrevet op her: www.aarhusbolig.dk

Fælleshus og -vaskeri
Afdelingen råder over deres eget fælleshus, Valhalla, med køkken, sal, gæsteværelse, kreativt værksted, samt en fælles vaskeri, som lige nu står til udskiftning.

Udearealer
Den ene halvdel af afdelingen ligger i det vi kalder det grønne område, med legepladser og bålplads og petanquebane.

Beboerdemokrati
Afdelingen er kendt for deres beboerdemokrati og politik, vi går aktivt ind for bæredygtigt miljø, sorterer affald, vi har en allergipolitik og vi bruger ikke sprøjtegifte. Vi arbejder aktivt for klimavenlig energi og håber vi får etableret solceller i 2017.

I bestyrelsen er det gode naboskab i fokus, vi taler om socialt overskud og ansvar, hvordan lever vi i et lille samfund og er en del af det store, hvordan vækker vi tillid og hjælper hinanden i det daglige. Vi er særlige interesseret i de ressourcer som er gemt hos vores beboere.